Hoe coupons effectief te gebruiken?

Aangezien sommige winkels de waarde van coupons tot 99 cent of meer verdubbelen
Dit is erg belangrijk, aangezien sommige winkels de waarde van coupons tot 99 cent of meer verdubbelen, terwijl andere de waarde verdrievoudigen.

Nu de prijzen voor basisbehoeften overal stijgen, is effectief sparen en winkelen nog belangrijker dan ooit. Waardebonnen, wanneer verstandig gebruikt, kunnen u helpen om goede deals te krijgen.

Stappen

 1. 1
  Vermijd verleidingen of onnodige aankopen. Gewoon omdat je een kortingsbon hebt voor iets dat je wilt, ga daar niet heen om het te krijgen. U gaat meer geld verliezen dan sparen.
 2. 2
  Vergelijk het beleid van verschillende regionale winkels over kortingsbonnen. Hoewel er misschien dezelfde winkel in een andere staat of ander land is, kunnen ze een andere regel hebben voor het verwerken van kortingsbonnen.
  • Onderzoek altijd de waarde voor het inwisselen van coupons van de winkel. Dit is erg belangrijk, aangezien sommige winkels de waarde van coupons tot 99 cent of meer verdubbelen, terwijl andere de waarde verdrievoudigen. Bepaalde winkels hebben het beleid dat ze de waarde niet vermenigvuldigen. Mensen die in drieregionale gebieden wonen, kunnen dingen voor een klein bedrag gemakkelijker en vaker gratis krijgen dan mensen die in plaatsen wonen die geen vermenigvuldigde waarde hebben.
 3. 3
  Meer informatie over "stapelen". Stapelen is wanneer een persoon een winkelcoupon toepast met een fabrikantcoupon. Drogisterijen en supercentra, zoals Walgreens en Target, hebben hun eigen winkelcoupons. Indien van toepassing met hun couponbeleid, kunnen deze coupons samen met een geldige fabrikantcoupon worden gebruikt. Veel supermarkten kunnen hun eigen winkelbonnen leveren uit speciale boekjes (meestal te vinden tijdens de vakantie) of samen met uw kassabon.
 4. 4
  Wees op uw hoede voor wekelijkse verkoopfolders. Dit zijn de 'verliesleiders' van de winkel of artikelen die onder hun normale winkelprijs liggen. Vakantieartikelen, zoals ingeblikte cranberrysaus, chocoladeschilfers, aardappelchips, enz. Gaan voor hun laagste prijs.
  Geef een ster op uw boodschappenlijstje waarvoor u coupons heeft
  Geef een ster op uw boodschappenlijstje waarvoor u coupons heeft.
 5. 5
  Vergelijk de verkoopprijzen van elke winkel en de uiteindelijke prijs van elk met uw kortingsbonnen. Als de winkel een coupon verdubbelt, zal de uiteindelijke prijs van het product aanzienlijk lager zijn dan de prijs van een andere winkel.
 6. 6
  Maak een lijst. Maak op een indexkaart of op een envelop een lijst van de items die u van plan bent te krijgen en de kortingsbonnen waarmee ze overeenkomen. U kunt ook aan de zijkant berekeningen doen, waardoor u een idee krijgt van wat u voor elk wilt betalen.
 7. 7
  Plaats coupons in verschillende enveloppen voor elke winkel.
 8. 8
  Houd je aan je lijst tijdens het winkelen. Voorkom dat u dingen krijgt die niet op uw lijst staan. Dit is een van de grootste fouten die mensen maken tijdens het boodschappen doen, omdat het geld ergens anders wordt uitgegeven.

Tips

 • Als de winkel uit het artikel is, zorg dan voor een regencontrole, indien mogelijk! Meestal staat er in de advertentie of er regencontroles worden uitgegeven of niet.
 • Geef een ster op uw boodschappenlijstje waarvoor u coupons heeft.
 • Doe uw wiskunde vóór de transactie.

Waarschuwingen

 • Laat u niet verleiden door een speciale deal om een product te kopen dat u niet nodig heeft, niet wilt of gebruikt.
 • Sommige kortingsbonnen zijn tijdgevoelig, dus zorg ervoor dat u ze zo snel mogelijk gebruikt.
 • Lees de kleine lettertjes; sommige coupons zijn heel specifiek.

Vragen en antwoorden

 • Hoe werkt het als je er een koopt en er een krijgt met 50% korting, en ik heb een kortingsbon van 0,70€?
  Als de aanbiedingen in combinatie kunnen worden gebruikt, wordt de dollar van het eerste item afgetrokken en betaalt u de helft van de resulterende prijs voor het tweede item.
 • Hoe kan ik mijn coupons verdubbelen?
  Sommige winkels hebben één dag per week waarop ze coupons dubbel waarderen. Anderen zullen speciale dubbele-coupondagen adverteren. Houd de advertenties in de gaten.
 • Kan ik een coupon op elk moment gebruiken voordat deze is verlopen?
  Ja, tenzij er andere beperkingen zijn vermeld. Sommige winkels accepteren zelfs verlopen coupons.

Juridische disclaimer De inhoud van dit artikel is voor uw algemene informatie en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel recht of financieel advies. Het is ook niet bedoeld om door gebruikers op te vertrouwen bij het nemen van investeringsbeslissingen.
Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail