Hoe verander je een beveiligde naar een onbeveiligde creditcard?

Verkleint u uw kansen om van een beveiligde naar een onbeveiligde kaart over te stappen nog verder
Als u te vaak of te vroeg een onbeveiligde creditcard aanvraagt, doet u uw credit score af en verkleint u uw kansen om van een beveiligde naar een onbeveiligde kaart over te stappen nog verder.

Er zijn twee basissoorten creditcards: beveiligde en onbeveiligde. Een beveiligde creditcard wordt gedekt door onderpand en wordt meestal gebruikt door nieuwe creditcardhouders en personen met een slecht krediet. Een onbeveiligde creditcard heeft hogere limieten en lagere rentetarieven en kosten dan een beveiligde creditcard. Door uw kredietscore te verbeteren, kunt u sneller overstappen van een beveiligde naar een onbeveiligde kaart. Praat met uw financieel adviseur of schuldeiser of gebruik online bronnen (Nerd Wallet, Credit Karma, enz.) om een onbeveiligde creditcard te vinden - bij voorkeur een met lage rente en maandelijkse betalingen - die bij uw bestedingsstijl past.

Methode 1 van 3: een beveiligde kaart converteren of vervangen

 1. 1
  Onderhoud uw huidige financiële relatie. De kans is groter dat u een onbeveiligde creditcard krijgt van een bedrijf dat al alles weet over uw kredietgeschiedenis en in het verleden zaken met u heeft gedaan. Ervan uitgaande dat u een goede werkrelatie hebt met het bedrijf of de financiële instelling die u uw beveiligde creditcard heeft verstrekt, moet u ook uw onbeveiligde creditcard bij hen aanvragen.
 2. 2
  Vraag uw financiële instelling of het mogelijk is om uw kaart om te zetten. Bel uw financiële instelling of ga persoonlijk langs om te informeren naar het proces van het omzetten van uw kaart van beveiligd naar onbeveiligd. Afhankelijk van de regels van de instelling, moet u mogelijk wat papierwerk invullen, dus persoonlijk langsgaan is misschien de beste optie.
  • Als u merkt dat het niet mogelijk is om uw kaart om te zetten in een onbeveiligde kaart, moet u uw beveiligde kaart vervangen door een nieuwe onbeveiligde kaart. Praat erover met uw bestaande kaartuitgever.
   1. Vraag dat uw kaartnummer hetzelfde blijft als u uw kaart omzet. Als uw kaartnummer hetzelfde blijft wanneer u uw beveiligde kaart omzet in een onbeveiligde kaart, kunt u terugkerende betalingen probleemloos overboeken naar uw nieuwe onbeveiligde kaart en hoeft u niet te lijden onder de dip in uw kredietwaardigheid die u zou hebben wanneer de beveiligde kaart annuleren of een nieuwe kaart openen.
 3. 3
  Begrijp het beleid van uw geldschieter. Mogelijk moet u rechtstreeks contact opnemen met uw creditcardmaatschappij of met de instelling waar u de onbeveiligde kaart wilt verkrijgen. Ken het beleid van uw geldschieter. Verschillende kredietverstrekkers hebben verschillende regels voor hun kredietlijnen. Net zoals u deed bij het openen van uw beveiligde creditcard, moet u het beleid van uw geldschieter onderzoeken met betrekking tot de kleine lettertjes van de onbeveiligde creditcard, inclusief de minimumbetalingen, rentetarieven en late vergoedingen van de kaart. Deze informatie helpt u bij het kiezen van de beste onbeveiligde creditcard voor u.
  • Onderzoek de criteria van uw bank of kredietverstrekker voor het verkrijgen van een onbeveiligde creditcard. U moet een Amerikaans staatsburger zijn en aan andere instellingsspecifieke criteria voldoen om een kaartwijziging aan te vragen.
  • Probeer de laagst mogelijke late vergoedingen, minimale betalingen en rente te krijgen. Deze zijn meestal niet onderhandelbaar, maar u moet het toch vragen voor het geval uw instelling milder is.
  Een onbeveiligde creditcard heeft hogere limieten
  Een onbeveiligde creditcard heeft hogere limieten en lagere rentetarieven en kosten dan een beveiligde creditcard.
 4. 4
  Krijg een kaart zonder kosten. Als je een kaart met kosten hebt, betaal je uiteindelijk extra om hem te gebruiken (en zou je zelfs een vergoeding kunnen betalen als je hem niet genoeg gebruikt). Het type gratis kaart dat u krijgt, hangt af van uw kredietscore.
  • Als uw score hoger is dan 700, kiest u de beste cashback-creditcard - met andere woorden, de kaart met de laagste rente, minimale betalingsvereisten en geen kosten.
  • Als je score lager is dan 700, ben je beperkter. Creditcards uitgegeven door warenhuizen moeten gratis zijn, dus neem contact op met een grote winkel (zoals Target, bijvoorbeeld) voor meer informatie over hun creditcardprogramma.
 5. 5
  Kies een kaart die bij uw bestedingsstijl past. Hoe u uw creditcard gebruikt (of hoe u uw creditcard wilt gebruiken) moet uw beslissingsproces begeleiden bij het selecteren van uw nieuwe onbeveiligde creditcard. Er is een duizelingwekkende verscheidenheid aan kaarten beschikbaar. Denk na over uw bestedingsstijl en waarvoor u uw creditcards gewoonlijk gebruikt om de beste voor u te kiezen.
  • Als u soms een saldo op uw beveiligde creditcard heeft, probeer dan een kaart te krijgen met een lage rente en APR.
  • Als u veel reist en een hoge kredietscore (700 of hoger) heeft, zou u een reiskaart moeten krijgen die u beloont met gratis airmiles wanneer u uitgeeft.
 6. 6
  Annuleer uw beveiligde kaart niet meteen als u uw kaart niet kunt omzetten. Het annuleren van creditcards schaadt uw credit score. Als u uw creditcard annuleert vlak voordat u een onbeveiligde kaart aanvraagt, zou u uw kredietscore kunnen verlagen tot voorbij het punt waarop u in aanmerking zou komen om er een te krijgen. Het hebben van een lange kredietgeschiedenis geeft de nieuwe creditcarduitgever meer gegevens om naar te kijken, en zorgt ervoor dat ze zich meer op hun gemak voelen bij het verstrekken van een onbeveiligde kaart aan u.
  • In plaats van de kaart op te zeggen, gebruik je hem één keer per maand voor een kleine aankoop en betaal je hem daarna meteen af. Praat met de kredietverstrekker over het verminderen van uw aanbetaling.
 7. 7
  Krijg uw borg terug. Wanneer u een beveiligde creditcard aanvraagt, moet u een borgsom verstrekken, soms tot 7460€. Dit geld dekt uw creditcard en geeft u een maximale kredietlimiet. Na het upgraden naar een onbeveiligde creditcard, moet u er echter zeker van zijn dat u uw borg terugkrijgt. Overleg met uw financiële instelling of schuldeiser hoe u dit kunt doen.
  • Als een bank of kredietvereniging u uw kaart heeft uitgegeven, zullen zij het geld waarschijnlijk op uw rekening storten. Als je de kaart rechtstreeks van een creditcardmaatschappij hebt gekregen, zullen ze je waarschijnlijk een cheque sturen of het geld op je creditcard zetten.
  • Mogelijk krijgt u de omleiding van uw kaartuitgever. Wees volhardend en sta erop dat u de aanbetaling terugkrijgt.

Methode 2 van 3: beslissen of het tijd is om van kaart te wisselen

 1. 1
  Zoek naar tekenen dat u klaar bent voor een onbeveiligde kaart. Als u creditcardaanbiedingen per post ontvangt, komt u mogelijk in aanmerking voor een onbeveiligde kaart. U bent misschien ook klaar voor een onbeveiligde kaart als uw kaartuitgever uw limieten verhoogt maar niet om meer stortingen vraagt. Ten slotte is het meest voor de hand liggende teken dat u klaar bent voor een onbeveiligde kaart, dat u door uw beveiligde kaartuitgever wordt gevraagd of u wilt overstappen naar een onbeveiligde kaart.
  Hoe u uw creditcard gebruikt (of hoe u uw creditcard wilt gebruiken) zou uw beslissingsproces moeten leiden
  Hoe u uw creditcard gebruikt (of hoe u uw creditcard wilt gebruiken) zou uw beslissingsproces moeten leiden bij het selecteren van uw nieuwe onbeveiligde creditcard.
 2. 2
  Verkrijg uw gratis kredietrapporten. Als u uw kredietscore kent, heeft u een beter idee of u al dan niet wordt goedgekeurd voor een onbeveiligde creditcard. Dit bespaart zowel uw tijd als die van uw creditcardmaatschappij.
  • U heeft elk jaar recht op drie kredietrapporten, één van elk van de drie grote kredietbeoordelaars (Equifax, Experian en TransUnion). Ga naar https://annualcreditreport.com/index.action om toegang te krijgen tot uw gratis kredietrapporten.
  • Om een goed beeld te krijgen van hoe uw kredietrapport in de loop van de tijd verandert, moet u normaal gesproken elke vier maanden één rapport ontvangen, zodat u een gelijke hoeveelheid ruimte tussen elk rapport hebt. Wanneer u echter een onbeveiligde creditcard aanvraagt, moet u proberen alle drie de kredietrapporten te bekijken voordat u zich aanmeldt om ervoor te zorgen dat ze correct zijn.
  • De rapporten kunnen vanwege hun verschillende criteria enigszins verschillen in hun beoordeling van uw kredietwaardigheid. De meeste creditcardmaatschappijen geven u alleen een creditcard als uw credit score op alle drie de rapporten hoger is dan 650.
  • Controleer uw kredietrapport altijd op fouten en meld deze onmiddellijk aan het kredietinformatiebureau.
 3. 3
  Controleer uw FICO-score. Uw FICO-score is de industriestandaard om te meten hoe kredietwaardig iemand is. De FICO-score kan, in tegenstelling tot de gratis kredietrapporten, alleen worden verkregen door een vergoeding van 15€ te betalen. Met een FICO-score van 680 of hoger bent u een shoo-in voor een onbeveiligde creditcard.
  • Misschien wilt u ook uw VantageScore controleren. Dit is een kredietscore die wordt aangeboden door de drie grote kredietbeoordelaars en is een alternatief voor uw FICO-score. U kunt uw score gratis online controleren via een aantal sites, die u hier vindt: https://vantagescore.com/free.
 4. 4
  Wees geduldig. U zult waarschijnlijk ten minste een jaar van goed financieel gedrag en zorgvuldige kredietopbouw nodig hebben voordat u een ongedekte creditcard kunt krijgen. Als uw tegoed erg slecht was, moet u mogelijk 18 tot 24 maanden wachten om een onbeveiligde kaart te krijgen.
  • Vraag niet te snel een creditcard aan. Als u te vaak of te vroeg een onbeveiligde creditcard aanvraagt, doet u uw credit score af en verkleint u uw kansen om van een beveiligde naar een onbeveiligde kaart over te stappen nog verder.

Methode 3 van 3: uw tegoed opbouwen voor een kaartwissel

 1. 1
  Koop verstandig. Doe kleine aankopen. Door slechts een paar kleine afschrijvingen op uw kaart te doen, kunt u ze allemaal in één keer afbetalen en financiële lasten vermijden. U kunt uw creditcard ook gebruiken om online dingen te kopen, hotel- en reisreserveringen te maken en andere aankopen te doen waarbij contant betalen geen optie is.
 2. 2
  Betaal uw creditcard elke maand snel af. Om in aanmerking te komen voor een onbeveiligde creditcard, moet u krediet opbouwen en bewijzen dat u financieel verantwoordelijk bent. Door uw kosten zo snel mogelijk af te betalen, wordt u betrouwbaarder in de ogen van de kredietverstrekker.
  • Gebruik een kalender-app of automatisch betalingsplan om ervoor te zorgen dat uw saldo elke maand wordt betaald. Betaal in ieder geval elke maand het minimum af als u niet het volledige bedrag kunt betalen.
  • Begrijp de verplichtingen van gedekte kredietschuld. Als u uw huis, een voertuig of een ander actief als onderpand voor een creditcard hebt gebruikt, kan achterlopen op een creditcardschuld betekenen dat u die activa daadwerkelijk verliest. De meeste individuen en families kunnen dit soort verlies niet betalen, dus zorg ervoor dat u begrijpt wat er bij uw bestaande beveiligde kredietlening komt kijken.
  De meeste creditcardmaatschappijen geven u alleen een creditcard als uw credit score op alle drie
  De meeste creditcardmaatschappijen geven u alleen een creditcard als uw credit score op alle drie de rapporten hoger is dan 650.
 3. 3
  Een lening afsluiten. Het afsluiten van een lening kan krediet opbouwen en de kans vergroten dat u wordt goedgekeurd voor een ongedekte creditcard. Het kopen van een nieuwe of gebruikte auto kan een efficiënte manier zijn om een goede kredietwaardigheid op te bouwen, hoewel elke lening waarvoor regelmatige betaling vereist is, uw kredietscore waarschijnlijk zal verhogen (op voorwaarde dat u op tijd betaalt).
  • Sluit geen lening af met iemand op wie u niet kunt vertrouwen. Als u krediet probeert op te bouwen, zal niets uw kredietwaardigheid meer schaden dan ondertekenen met iemand die niet in staat is om hun deel van het terugbetalingsproces van de lening te ondersteunen. Zorg ervoor dat rekeningen naar u worden gemaild wanneer u een lening aangaat, zodat u weet wanneer de persoon op tijd betaalt.
 4. 4
  Verhoog uw inkomen. Creditcardmaatschappijen zouden kunnen denken dat u niet genoeg verdient om een creditcard te betalen. Zoek indien mogelijk een tweede baan, of vraag om loonsverhoging of promotie bij uw huidige baan. Zoek naar dingen in je huis die je voor extra geld kunt verkopen op Craigslist of eBay. Leid een deel van uw inkomen naar aandelen en beleggingsfondsen om uw inkomen te verhogen.
 5. 5
  Verander niet te vaak van baan. Als u constant in beweging bent en een onstabiel leven lijkt te leiden, wordt u waarschijnlijk door schuldeisers gezien als een risicovolle investering. Meer dan twee of drie wijzigingen van adres of werkplek per jaar zullen crediteuren waarschijnlijk een pauze geven voordat ze uw ongedekte kredietlijn goedkeuren. Probeer een goede baan te vinden en vol te houden.

Comments (1)

 • janssenrosa
  Een geweldig instructieartikel waarin wordt beschreven hoe u kunt overstappen van een beveiligde creditcard naar een onbeveiligde creditcard. Bedankt voor de herinnering dat als ik ben goedgekeurd voor een onbeveiligde creditcard, ik eraan moet denken om mijn aanbetaling terug te krijgen van de beveiligde creditcard.
Juridische disclaimer De inhoud van dit artikel is voor uw algemene informatie en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel recht of financieel advies. Het is ook niet bedoeld om door gebruikers op te vertrouwen bij het nemen van investeringsbeslissingen.
Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail