Hoe kwitanties te e-mailen om te kosten?

Tekst- of HTML-e-mailbestanden
Bestandsindelingen die u naar Expensify kunt verzenden, zijn als volgt: Tekst- of HTML-e-mailbestanden (e-mailbewijzen die naar uw e-mailaccount worden verzonden wanneer u iets online koopt).

Expensify is een online servicetoepassing die een georganiseerde onkostennota genereert zonder dat u er zelf een hoeft te maken. Expensify categoriseert en sorteert alle soorten uitgaven die u heeft, zoals creditcardrekeningen, telefoonrekeningen en zelfs reiskosten. Om Expensify een nauwkeurige onkostennota voor u te laten maken, moet u uw kwitanties per e-mail verzenden.

Stappen

 1. 1
  Maak een nieuw e-mailbericht aan. Stel een nieuw bericht op met behulp van een webmail- of e-mailclienttoepassing die u heeft, en adresseer het aan ontvangsten@expensify.com.
 2. 2
  Voer de juiste informatie in het veld "onderwerp" van uw e-mail in. U moet de juiste informatie schrijven over de bonnen die u gaat verzenden:
  • Als u meerdere bonnen met verschillende typen verzendt, geeft u in de onderwerpregel van uw e-mail alle algemene informatie op die kan worden gebruikt om die bonnen als één te classificeren.
   • Als u bijvoorbeeld vliegtickets en taxi- en hotelbonnen van uw reis of vakantie verstuurt, plaatst u in de onderwerpregel "Vakantiebewijzen" om deze documenten in één groep onkosten te plaatsen.
  • Als u een nieuwe uitgave op uw rekening wilt aanmaken, vul dan in de onderwerpregel het bedrag van de bon in gevolgd door een korte omschrijving.
   • Als u bijvoorbeeld een nieuwe uitgave wilt maken voor de creditcardbon van 370€ die u gaat verzenden, voert u de onderwerpregel in: "370€ - Creditcard". De volgende keer dat u een creditcardbon verzendt, hoeft u er alleen maar een foto van te maken en deze naar Expensify te e-mailen.
  Klik op de knop "Verzenden" van uw e-mailtoepassing om de e-mail met de bijgevoegde bonnen te verzenden
  Klik op de knop "Verzenden" van uw e-mailtoepassing om de e-mail met de bijgevoegde bonnen te verzenden.
 3. 3
  Voeg het ontvangstbewijs toe aan uw e-mail. Expensify heeft het aankoopbewijs (kwitantie) nodig voordat het de onkosten kan toevoegen. Voeg de bonnen die u aan uw onkosten wilt toevoegen toe aan uw e-mail. U kunt eenvoudig een foto van de bon maken en deze bij het bericht voegen. De bestandsindelingen die u naar Expensify kunt verzenden, zijn als volgt:
  • Afbeeldingsbestanden met de indelingen JPEG, GIF, PNG of PDF
  • Tekst- of HTML-e-mailbestanden (e-mailbewijzen die naar uw e-mailaccount worden verzonden wanneer u iets online koopt)
  • Documentbestanden met de indeling DOC of Rich Text File
 4. 4
  Stuur de e-mail. Klik op de knop "Verzenden" van uw e-mailtoepassing om de e-mail met de bijgevoegde bonnen te verzenden. Expensify voegt de bonnen toe aan uw account en onkostennota's.
Juridische disclaimer De inhoud van dit artikel is voor uw algemene informatie en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel recht of financieel advies. Het is ook niet bedoeld om door gebruikers op te vertrouwen bij het nemen van investeringsbeslissingen.
Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail